Playboy Mansionissa seksirikos? Paris Hilton paikalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seurapiirien ykköskohteisiin lukeutuvan Playboy Mansionin ylle on noussut mustia pilviä. Hugh Hefnerin isännöimä kartano on nimittäin parhaillaan poliisitutkinnassa viime viikonloppun ilmoitetun seksirikoksen takia.

Los Angelesin poliisin julkaiseman tiedotteen mukaan poliisit kävivät maanantaina paikalla tutkimassa syytöksiä kartanon juhlissa mahdollisesti tapahtuneesta seksiin pakottamisesta. Viranomaiset eivät tutkinnallisista syistä vielä paljastaneet enempää yksityiskohtia tapauksesta.

Epäilty seksuaalirikos tapahtui Keskiyön unelma -teemalla järjestetyissä pyjamabileissä viikonloppuna, E! -lehti kertoi. Paikalla oli tuolloin Playboy.com -sivuston mukaan lukuisia julkkiksia, joiden joukossa olivat esimerkiksi rocktähti Dave Navarro sekä Hiltonin sisarukset Paris ja Nicky. Tietenkin mukana oli myös lukuisia Playboy-lehdestä tuttuja malleja.

Playboy Enterprises -yhtiön tiedottaja Rob Hilburger kertoi kuitenkin E! Online -julkaisulle, että ei ollut kuullutkaan mistään poliisitutkinnasta, mutta myönsi juhlissa tapahtuneen jonkinlaisen välikohtauksen. Hänen mukaansa talon omat turvamiehet kuitenkin selvittivät asian. Tässä vaiheessa mikään ei viittaa siihen, että paikalla ollut Paris Hilton liittyisi tapaukseen.