Hollywood-tähti kärsi pahasta syömishäiriöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Thandie Newton on paljastanut kärsineensä aiemmin pahasta syömishäiriöstä. Hän kertoi asiasta Easy Living -lehden haastattelussa ja esitteli samalla myös oksentelusta käsiinsä aiheutuneita arpia.

– Minä kärsin kauheasta bulimiasta. Minulla on vieläkin rystysissäni arvet muistona siitä, kun työnsin alituisesti sormet kurkkuuni oksentaakseni, tähti avautui.

Lehden syyskuun numerossa brittiläissyntyinen Thandie Newton kertoo sairastuneensa bulimiaan 14-vuotiaana harrastaessaan balettia. Hän ei kyennyt parantumaan sairaudestaan, sillä nuoruuden poikaystävät kritisoivat hänen vartaloaan.

– Olin ollut yhdessä sen miehen kanssa jo pidemmän aikaa. Hän oli paljon vanhempi kuin minä, ja tunsin häpeää seksisuhteestani hänen kanssaan. Kävimme syömässä ja kun pääsimme hänen luokseen, menin heti oksentamaan. Myöhemmin seurustelin toisen miehen kanssa, joka kritisoi jatkuvasti vartaloani, Thandie kertoi.

Lopulta apu löytyi, kun näyttelijä kuvasi elokuvaa Los Angelesissa. Siellä hän päätti mennä terapeutin puheille, ja bulimia loppui jo ensimmäiseen tapaamiseen. Äskettäin esimerkiksi Crash ja Norbit -elokuvissa nähty Newton asuu nykyisin miehensä kanssa Lontoossa ja pariskunnalla on kaksi lasta.