Britney Spears keikkailee salaa Lontoossa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluuta kovasti yrittävä poptähti Britney Spears suunnittelee heittävänsä ensi kuussa salaisen klubikeikan Lontoossa. Suunnitelmissa on esiintyminen vain kouralliselle tähden faneja, sillä vielä salaisena pidettävään keikkapaikkaan mahtuu vain 60 katsojaa.

Viime aikoina lähinnä negatiivisissa otsikoissa ollut tähtönen työstää parhaillaan paluulevyään, jonka tiimoilta hänet nähtiin keväällä myös parilla keikalla. Ne osoittautuivat kuitenkin pian playback-esityksiksi, joten nyt Britney haluaa testata esiintymiskuntoaan ihan oikealla keikalla.

Daily Star -lehden saamien tietojen mukaan Britney on jo varannut majoituksen Covent Garden -hotellista nimellä Marilyn Monroe. Lehti kertoo myös, että yhtenä matkan motiivina on päästä samalla hetkeksi eroon perheenjäsenistä.