Tony Sopranon citymaasturi nettihuutokaupassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositusta Sopranos -televisiosarjasta tutun roolihahmo Tony Sopranon Chevrolet Suburban -citymaasturi on myynnissä eBay -nettihuutokaupassa. Suosikkisarjassa käytetyn auton lähtöhinnaksi määriteltiin 30.000 dollaria.

Auton myynti on osa tempausta, jossa myydään runsaasti muutakin eri televisiosarjoista tuttua materiaalia. Auton aitoudesta vastataan sarjan pääosaa esittävän James Gandolfinin omakätisellä nimikirjoituksella, joka on raapustettu aurinkosuojaan. Ilmeisesti Tony Soprano on tuprutellut autossa myös tupakkaa, sillä myynti-ilmoituksessa mainitaan autossa olevan lievää tupakanhajua, TMZ.com uutisoi.

Muita myynnissä olevia tuotteita ovat Tom Cruisen aikoinaan Days Of Thunder – Ukkosta radalla -elokuvassa ohjastama kilpa-auto, Dukes Of Hazzard -elokuvasta tuttu General Lee -auto ja Star Wars -elokuvassa käytetty Chewbaccan pää.