Duudsonien tv-sarja menestyy maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista tv-historiaa kansainvälisillä markkinoilla tehneet Duudsonit ovat tehneet sopimuksen The Dudesons -televisiosarjansa levityksestä yli kahteenkymmeneen maahan ensi vuodeksi.

Kahdensanosaisen englanninkielisen sarjan levittää brittiläinen Target Entertainment, jonka listoilla ovat myös Popstars, Pelinaiset ja Mr Bean -ohjelmat. Uuden tuotantokauden kuvaukset ovat jo käynnissä.

– Ollahan jo keretty tuhoomaan kaksi taloa, kuusi autoa ja lukuusia aivosoluja. Eli komia meininki alusta saakka. Luvassa on taattua Duudsonit meininkiä; huumoria, hulluja temppuja ja poikamaasta kohellusta, Duudson-Jukka kertoo.

The Dudesons -sarjan ensimmäinen tuotantokausi myytiin niin ikään yli kahteenkymmeneen maahan, ja se tavoitti miljoonia katsojia.

– Hauskin hetki oli nährä oma ohjelma Ranskassa dubattuna. Ranskan kieli ja muurahaispesässä istuminen menee näköjänsä hyvin yhteen. Mahtava että meirän unelmasta tuli totta ja päästiin tekemähän kansainvälistä TV-sarjaa, tiivistää Duudsonien Jarppi.