Lost-sarjan Charlie varautuu potkuihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Lost -sarjan uusi tuotantokausi alkaa Suomessa torstaina. Stara tapasi sarjassa Charlie Pacea näyttelevän Dominic Monaghanin Lontoossa. Hän kertoi olevansa epävarma tulevaisuudestaan suosikkisarjassa. Katsojien mielenkiinnon säilyminen voi vaatia odottamattomia juonenkäänteitä.

– Kenelläkään ei ole selkeää mielikuvaa sarjan tulevaisuudesta. Kirjoittajat ja tuottajat eivät tiedä, milloin ja miten se tulee päättymään. He voivat uhrata suurten katsojalukujen takaamiseksi kenet tahansa meistä, Dominic Monaghan kertoi Staralle.

Dominic on kuitenkin varautunut siihen, että hänen Lost -roolihahmonsa kuolee hetkellä millä hyvänsä. Tästä syystä hänellä on koko ajan suunnitelmissa uusia työprojekteja.

Taru sormusten herrasta tulee tosin aina olemaan tärkeä osa elämääni. Olen edelleenkin aktiivisesti yhteydessä entisiin näyttelijäkollegoihini. Kehittelen Billy Boydin kanssa uutta elokuvaideaa. Soittelen etenkin Orlandolle (Bloom) ja Elijahille (Wood). Olen jopa sähköpostiyhteydessä Pete Jacksoniin.

Lue Dominic Monaghanin koko haastattelu tästä!