Neljä Ruusua -yhtyeen tulevaisuus avoin, lue viesti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kotimainen rockyhtye Neljä Ruusua jättäytyy jälleen pitkälle tauolle. Yhtye kertoo verkkosivuillaan jäävänsä telakalle ensi perjantaina Helsingissä nähtävän keikkansa jälkeen. Mahdollisen paluun ajankohdasta ei ole vielä minkäänlaista tietoa. Yhtye kirjoittaa päätöksestään seuraavaa.

Yhtyeen tulevaisuus on täysin avoin; minkäänlaisia suunnitelmia levytysten, keikkojen tai muun toiminnan suhteen ei ole laadittu. Ruusut tulee kommentoimaan aikatauluihin ym. liittyviä asioita vasta sitten kun on kerrottavaa. siihen asti: Neljä Ruusua kiittää kaikkia musiikkinsa ystäviä!

Äskettäin Neljä Ruusua -yhtye joutui perumaan Puustockin esiintymisensä, koska kitaristi Kode Koistinen sairastui äkillisesti. Muilla keikoilla Kodea tuurasi Tuomas Wäinölä. Määräämättömän pitkälle tauolle yhtye ei jää nyt ensimmäistä kertaa, sillä 90-luvun puolivälissä julkaistun englanninkielisen albumin jälkeen yhtye oli niin ikään vuosia telakalla.