Poliisi lopetti Playboy-julkkisjuhlien tutkinnan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme viime viikolla, että Los Angelesin poliisi tutki Playboy-kartanossa julkkisjuhlien aikaan mahdollisesti tapahtunutta seksirikosta. Nyt poliisi on lopettanut tapauksen tutkinnan.

Poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan Keskiyön unelma -teemajuhlissa olisi mahdollisesti raiskattu 22-vuotias tapahtumahetkellä tajuttomana ollut nainen. Tapauksesta oli epäiltynä 17-vuotias poika. Poliisi tutki asiaa perjantaina, eikä löytänyt näyttöä rikoksesta. Tutkinnan lopettamisesta kertoi Playboy Enterprises -yhtiö tiedotteessaan.

– Turvallisuus on kartanossa etusijalla. Ei vain niiden, jotka siellä asuvat, vaan myös kaikkien sinne kutsuttujen vieraiden. Kiitämme Los Angelesin poliisia nopeasta ja kattavasta tutkimuksesta tässä asiassa, tiedotteessa todettiin.

Samoissa juhlissa olivat mukana myös Nicky ja Paris Hilton sekä rocktähti Dave Navarro.