Kohuväite: Angelina Joliella yhä lesbosuhde?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla näyttelijä Angelina Jolie kertoi jättäneensä lesbosuhteensa keskittyäkseen jatkossa vain mieheensä Brad Pittiin. Tähden lausunto tuli ilmeisesti yllätyksenä Jolien naisystävälle, sillä hän ilmoitti suhteen yhä jatkuvan.

Jenny Shimizun mukaan parin kymmenen vuotta sitten alkanut lesbosuhde ei ole missään vaiheessa päättynyt huolimatta Angelinan antamista lausunnoista. Entinen Calvin Klein -yhtiön malli paljasti asian Sky One -kanavan dokumentissa, jossa käsiteltiin Angelina Jolien elämää.

– Suhteemme ei ole koskaan loppunut, ja uskon että se ei tule koskaan loppumaan. Hänellä on aina ollut rakastajia, joihin hän luottaa. Tapaamme aina kun hän soittaa minulle, mutta emme aina harrasta seksiä. Silloin tällöin menemme yhdessä hänen Kambodzassa sijaitsevalle asunnolleen, Shimizu kertoi.

Jenny Shimizu kertoi myös uskovansa, ettei Brad Pitt ole Angelinalle oikea mies, koska he ovat liian erilaisia. Brad haluaa lapsia ja täydellisen avioliiton, mutta Angelina tekee mitä haluaa, eikä hänestä ole kotirouvaksi.