Paris Hilton tienasi talokaupalla yli miljoonan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton onnistuu bisneksissään myös kiinteistörintamalla. Hän on nimittäin myynyt talonsa ja tienannut kaupalla lähes puolitoista miljoonaa dollaria riihikuivaa.

Kolme vuotta Hollywoodissa sijaitsevassa espanjalaistyylisessä talossaan asunut superjulkkis maksoi lukaalistaan vuonna 2004 alle kolme miljoonaa dollaria, ja myi sen nyt lähes 4,3 miljoonalla taalalla. Asunto tuotti siis mukavat 45 prosenttia, Us Magazine kertoo.

Kyseinen 1920-luvulla rakennettu talo on tullut maailmankuuluksi paparazzikuvista ja siitä, että sen edustalla päivystää lukuisia kuvaajia ympäri vuorokauden kaikkina vuodenaikoina. Myös tähden naapurit ehtivät jo ärsyyntyä alituisesta paparazzien parveilusta kotikadullaan.

Heinäkuun alussa Paris Hilton ilmoitti ottavansa aikalisän Hollywoodista ja muuttavansa rauhallisemmalle alueelle Beverly Hillsiin.

– Paris haluaa näyttää että on tosissaan elämänmuutoksensa kanssa. Nykyisen kodin sijainti aiheuttaa liikaa houkutuksia. Hänen klubbailuystävänsä hyppivät vaikka ympyrää niin kauan kunnes Paris lähtee heidän kanssaan juhlimaan, lähde kertoi tuolloin Access Hollywood -julkaisulle.