Britneyn paljastuskuvia muokattiin rajusti, vertaa itse!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi torstaina, kuinka Britney Spears poseeraa yläosattomissa Allure -lehden syyskuun numerossa. Kuvat aiheuttivat heti vahvoja epäilyksiä niiden todenperäisyydestä, ja nyt lehti onkin julkaissut muokkaamattomia otoksia samasta kuvaussessiosta.

Kuvat on otettu hieman eri aikoihin, mutta niistä on selvästi todettavissa lopullisten kuvien raju muokkaus. Kuvista selviää myös kuinka kahden lapsen äiti on saatu näyttämään lähes teinitytöltä.

Kuvissa Britney näytetään siis ilman kuvankäsittelyä, mutta niissäkin supertähti on suhteellisen hyvässä ruumiillisessa kunnossa. Lehdessä julkaistuissa lopullisissa kuvissa Spears nähdään kuitenkin vahvasti muokattuna. Kuvat löydät alla olevien linkkien takaa.

Kuva 1: alkuperäinen / lopullinen

Kuva 2: alkuperäinen / lopullinen