Lehtiväite: Halle Berry raskaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti National Enquirer uutisoi toissapäivänä, että näyttelijä Halle Berry ja hänen malli-miesystävänsä Gabriel Aubry odottavat ensimmäistä lastaan. Lehden mukaan Berry on toisella kuulla raskaana.

Tiedon todenperäisyyttä vahvistavat myös Berryn viimeaikaiset puheet, sillä hän on ilmoittanut haluavansa lapsen lähiaikoina.

– Lapsen saaminen on seuraava suurempi projektini. Suunnittelen tulevani raskaaksi loppuvuodesta. Jos se ei tapahdu luonnollisesti, adoptoimme lapsen, Halle kertoi äskettäin.

Tähden lähipiiristä kerrottiin lehdelle, että näyttelijätär on hyvin onnellinen raskaudestaan, sillä hän on halunnut lasta jo pitkään. Lehden tietojen mukaan Berryllä on diabetes, ja siksi hän pelkää sairaudesta mahdollisesti aiheutuvia komplikaatioita.