Taikuri: En deittaile Britneyn kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä maailman viihdelehdissä on uutisoitu, että poptähti Britney Spears ja taikuri Criss Angel seurustelevat. Artistinakin kunnostautunut Angel on nyt kuitenkin kiistänyt tiedot romanssista.

Huhut heidän suhteestaan saivat alkunsa, kun Criss ja Britney nähtiin keskiviikkona lounaalla Cravings -ravintolassa Hollywoodissa. Nyt Angel kertoi People -lehdelle, että kyseessä oli vain työlounas, jossa he suunnittelivat Britneyn esiintymistä ensi kuussa järjestettävään MTV Video Music Awards -tapahtumaan.

– On uskomatonta mitä ihmiset ajattelevat. Emme ole yhdessä. Hänen managerinsa on myös minun managerini, ja autan häntä erään esityksen kanssa. Se on esiintyminen MTV -juhlissa. Olen täällä työasioissa ja olimme keskiviikkona syömässä kymmenen hengen ryhmällä, Criss Angel kertoi.