Lauri Tähkä & Elonkerjuu : Pauhaava sydän

Singlet · Stara.fi

Peripohojalaane Lauri Tähkä & Elonkerjuu lohkaisee nyt uuden singlen pian julkaistavalta albumiltaan. Pauhaava sydän jatkaa hienosti yhtyeen tutulla linjalla, eli kaiken ytimenä on omaleimainen, helposti omaksuttava ja erittäin tarttuvan melodian omaava vauhdikas kertosäe.

Kappaleen koukkuna toimiva kertosäe on siis raikas ja vauhdikas, mutta muutenkin kappale on hieno kokonaisuus. Jollain perisuomalaisella tavalla yhtyeelle ominainen viulusoundi toimii tässäkin kappaleessa erittäin hienosti. Kappaleen loppupuolelta löytyvä viulusoolo on kuin piste i:n päälle. Juuri nyt tällainen materiaali tuntuu vetoavan suomalaisiin.

Tämä julkaisu ja yhdeksi kesän suurimmista hiteistä noussut Hetkeksi en sulle rupia antavat luvan odottaa Tähkän ryhmältä todella upeaa albumia.

Pisteet 4/5

PS: Katso Lauri Tähdän videopodcast -haastattelu tästä tai kuuntele sama haastattelu podcastina tästä!