Paris Hiltonista tulee BB-kilpailija?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton haluaa pysytellä julkisuuden valokeilassa keinolla millä hyvänsä. Nyt superjulkkis on mukana julkkisten Big Brother -kilpailussa Britanniassa, mikäli siitä maksettava palkkio on oikea.

Idea osallistumiseen tuli ohjelman tuotantoyhtiön puolelta, ja Paris Hilton sai määritellä hinnan osallistumiselleen. Tuotantoyhtiö maksaakin Hiltonille noin puolen miljoonan euron korvauksen osallistumisesta realityohjelmaan, The Sun kertoo. Parisia kosiskeltiin jo vuonna 2005 Saksan vastaavaan Big Brother -ohjelmaan, mutta hän ei suostunut tarjoukseen, koska hänen 3,5 miljoonan euron palkkiovaatimukseensa ei suostuttu.

Lähinnä toilauksillaan negatiivissävytteisiin otsikoihin yleensä päätyvä Hilton haluaa osallistumisellaan parantaa imagoaan varsinkin Britanniassa. Big Brotherissa nähdäänkin nyt todellinen Paris, sillä ihmisten todelliset luonteenpiirteet tuppaavat tulemaan esiin, kun he viettävät kuukausia neljän seinän sisällä.

Viime vuonna samasta julkkis-BB -kilpailusta nousi kansainvälinen rasismiskandaali, jota kommentoivat myös eri maiden päämiehet.