Suomen Talent-kuvaukset alkoivat verisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols ja Popstars -formaatit saavat syksyllä seuraa Nelosen uudesta Talent -kykyjenetsintäohjelmasta, jossa kisataan 30.000 euron pääpalkinnosta. Tähän mennessä kilpailijoita on karsittu Oulussa, Tampereella ja Helsingissä.

Lauantaina Helsingin esikarsinta järjestettiin Mediakeskus Lumessa, jossa kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan. Karsinnoissa kahden ystävänsä kanssa mukana ollut vantaalaismies sai nimittäin runsaasti verta vuotavan haavan päähänsä, kun Duudsonien hengessä toteutettu stunt-temppuilu epäonnistui.

Tarkoituksena oli lyödä saviruukku rikki miehen päähän, mutta ruukku osuikin vahingossa väärään kohtaan ja teki takaraivoon ammottavan haavan. Sitkeä kilpailija jatkoi temppuilujaan haavasta huolimatta, mutta tuomariston oli pakko keskeyttää esiintyminen parin tempun jälkeen, kun päästä vuoti yhä paljon verta. Kilpailija kiidätettiin ambulanssilla suoraan kuvauksista sairaalaan.

Yhdysvalloista lähtöisin olevassa Talent -kilpailussa etsitään laulajien lisäksi myös muunlaisia kykyjä. Kisassa on nähty esimerkiksi stand-up -komiikkaa, taikureita ja akrobatteja. Britannian kilpailun voitti äskettäin sensaatiomaisesti laulava kännykkäkauppian Paul Potts, jonka levy nousi jo julkaisuviikollaan Britannian albumilistan ykköseksi.

FremanteMedian tuottama ohjelma käynnistyy Nelosella syksyllä. Ohjelman juontavat Martti Vannas ja Susanna Laine. Ohjelman alkukarsinnat kuvataan Helsingissä elokuun lopussa ja syyskuun alussa. Kuvauksiin voi hakea yleisöksi tästä.