Dave Grohl: Kännissä keikkailu on hauskempaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Foo Fighters -yhtye nähtiin äskettäin esiintymässä V -festivaalilla selvin päin. Yhtyeen keulahahmo Dave Grohl on nyt kertonut, että moinen ei tule tavaksi, sillä yhtyettä tuskin nähdään taas hetkeen esiintymässä ilman alkoholia.

Grohlin mukaan hän haluaa normaalisti nauttia alkoholia ennen keikkaa, ja hänen mielestään se on paras tapa valmistautua esiintymiseen.

– Tämä oli ensimmäinen kerta ikuisuuksiin, kun olen esiintynyt selvin päin. Se oli hienoa. Siinä on kuitenkin jotain hohtoa, kun ottaa muutaman Jägermeister-shotin ja RedBullia ja saa 50.000 ihmistä laulamaan, Grohl kertoi WENN -uutistoimistolle.

V -festivaalin lisäksi yhtye heitti samalla myös akustisen yllätyskeikan Channel 4 -televisiokanavalle. Kesällä Foo Fighters nähtiin myös Live Earth -megakonsertissa Lontoossa. Yhtyeen uusi studiolevy on nimeltään Echoes, Silence, Patience & Grace, ja se julkaistaan syyskuun lopussa.