Lily Allen raivostui amerikkalaisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen ei aio enää koskaan matkustaa Yhdysvaltoihin. Tähti raivostui, kun hän joutui ensin siirtämään kiertuettaan viisumiepäselvyyksien takia ja lopulta joutui perumaan koko kiertueensa Yhdysvalloissa.

Maahantuloviranomaisten päätöksen mukaan Allen ei voi uusia viisumiaan ja työlupaansa, koska hän kävi taannoin valokuvaajan kimppuun Lontoossa. Vielä pari päivää sitten tähti oli toiveikas asioiden selviämisen suhteen.

– Olen hyvin pettynyt. Haluan fanieni tietävän, että palaan niin pian kuin pääsen, Lily Allen kertoi verkkosivustollaan.

Nyt tunnelma on kuitenkin muuttunut, ja Lily Allen raivoissaan Yhdysvaltojen viranomaisille.

– En mene enää koskaan sinne! Maahantuloviranomaiset ovat joukko run***reita, neitokainen manasi WENN -uutistoimiston mukaan.