Supertähtien taisto kulminoituu Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa nähdään syyskuun alkupuolella varsinainen supertähtien taisto, kun albumilistan ykkössijasta taistelee verisesti kolme musiikkitähteä.

Hiphop-tähti 50 Cent, r&b-tähti Kanye West ja country-tähti Kenny Chesney julkaisevat nimittäin albuminsa samana päivänä 11. syyskuuta. Pari viikkoa sitten 50 Cent ehti jo julkisesti uhota peittoavansa Kanye Westin helposti, ja uhomisen ohella Fifty ilmoitti lopettavansa uransa, ellei hänen Curtis -albuminsa nouse suoraan listaykköseksi.

Nyt kisa on kuitenkin saanut uusia piirteitä, kun tällä viikolla kisaan on ilmoittautunut myös suosittu country-tähti Chesney, jonka Just Who I Am: Poets and Pirates -albumilla on tähden itsensä mielestä hyvät mahdollisuudet peitota molemmat kilpakumppaninsa. Näyttelijä Renee Zellwegerin entinen aviomies naureskelee sille, ettei hänen levyään oteta vakavasti.

– On hauskaa, kuinka taaskaan minun levyäni ei huomioida, kunnes se onkin yhtäkkiä listaykkösenä, hän kertoi Country Star -lehden mukaan.