Talent-ohjelman tuomari loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa pyörivän America’s Got Talent -realityohjelman juontajana tunnetuksi tullut Piers Morgan loukkaantui perjantaina erikoisessa onnettomuudessa Santa Monicassa, Kaliforniassa.

Morgan oli liikkeellä Segway -laitteella, eli eräänlaisella kaksipyöräisellä itsensä tasapainottavalla kulkupelillä, kun hän kaasutti liian kovaa sillä seurauksella, että putosi kovassa vauhdissa laitteen kyydistä. Ambulanssilla sairaalaan kiidätetty julkkistuomari katkaisi rytäkässä kylkiluitaan, mutta ei saanut vakavia vammoja.

Britannian Talent -kilpailun voitti äskettäin upeasti laulava kännykkämyyjä Paul Potts. Yhdysvalloissa eletään parhaillaan finaalitunnelmissa, sillä kilpailun voittaja selviää tänään Jerry Springerin juontamassa kaksituntisessa erikoislähetyksessä. Piers Morgan on ilmoittanut osallistuvansa tuomarointiin onnettomuudestaan huolimatta.