Jennifer Aniston ja Owen Wilson samaan komediaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähdet Jennifer Aniston ja Owen Wilson nähdään pian yhdessä valkokankaalla Marley & Me -nimisessä komediaelokuvassa. Leffa perustuu John Groganin tositapahtumiin perustuvaan suosittuun kirjaan.

Philadelphia Inquirer -lehden kolumnisti Grogan adoptoi vaimonsa kanssa labradorinnoutajan, jotta he olisivat saaneet maistiaisia vanhemmuudesta ennen kuin saavat lapsia, Daily Variety kertoo.

Koira osoittautui kuitenkin varsinaiseksi hyperaktiiviseksi pakkaukseksi, mutta kuitenkin osaksi perhettä. Koira sai potkut koirakoulusta ja siitä tuli vieläkin villimpi, kun perhe sai lapsia. Lopulta isäntä päätti kirjoittaa koirasta kirjan, joka osoittautui menestykseksi. Nyt Marleyn tarina nähdään siis myös valkokankaalla.

Elokuvan ohjaa Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvan ohjannut David Frankel ja kuvausten on määrä alkaa ensi vuoden alussa.