Hiphop-tähti Foxy Brown heti vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Foxy Brown on tuomittu vankilaan hänen rikottuaan ehdonalaistaan. 27-vuotias Brown, oikealta nimeltään Inga Marchand, määrättiin kiven sisään, kun hän oli rikkonut ehdonalaisensa aikana lakia kaksi kertaa.

Tuomion pituus määrätään 5. syyskuuta käytävässä oikeudenkäynnissä, mutta artistia ei päästetty vapaalle odottamaan tuomiotaan. Sen sijaan tähti määrättiin heti vankilaan. Viime viikolla Brown pahoinpiteli puhelimellaan naapuriaan Brooklynissä. Seuraavana päivänä poliisi pysäytti Brownin, joka puhui matkapuhelimeen autoa ajaessaan. Hän ei heti totellut poliisin pysäyttämiskäskyä.

Tämän jälkeen Brown antoi poliisille vielä väärät henkilötiedot. Lopulta selvisi, että Foxy oli tehnyt niin sanotusti parishiltonit, eli hänellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia.