Mötley Crüen seksiseikkailuja julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mötley Crüe oli yksi 80-luvun suurimmista heavy-yhtyeistä, ja yhtyeen keikoilla juhlittiin railakkaasti erinäisten päihteiden voimalla. Myös lakanoiden välissä tapahtui, ja nyt yhtyeen basisti Nikki Sixx on paljastanut kulissien takaisia tapahtumia.

Sixx kertoi, että yhtyeen jäsenet yllyttivät toisiaan mitä erikoisimpiin seksuaalisiin tempauksiin lyömällä vetoa rahasta. Yhtyeen kulta-aikaan bändin jäsenet halusivat keksiä ilta illan jälkeen erikoisempia tavoitteita.

– Yritimme aina asettaa toisillemme mitä typerämpiä tavoitteita ja katsoa, pääsemmekö niihin. Löimme esimerkiksi vetoa siitä, kuka saa lihavimman naisen sänkyynsä, Nikki Sixx muisteli Blender -lehden haastattelussa.

– Lopulta myös managerit olivat mukana kilpailussa. Yksi heistä lupasi 10.000 dollaria sille, joka saa ensimmäisenä hoideltua äidin ja tyttären. Pian siitä tuli liian helppoa ja tavoite nousi tytär-äiti-isoäiti -tiimiin.

Nikki Sixx kertoo lisää tarinoita kulissien takaisesta elämästään syyskuun 18. päivänä ilmestyvässä The Heroin Diaries kirjassaan.