50 Cent: Synnyin kuin Jeesus!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, on kertonut avoimesti äitisuhteestaan New York Daily News -lehden haastattelussa. Samalla hän kertoi, että äitinsä mukaan Fifty on kuin Jeesus.

Äiti halusi pitää isän henkilöllisyyden salassa pojaltaan. Tästä syystä hän väitti nuorelle Curtisille, että tämä olisi syntynyt Jeesuksen tavoin neitseellisesti. Tuleva hiphop-tähti tiedusteli ensimmäisen kerran isänsä nimeä leikkiessään puistossa.

– Kysyin häneltä ”Äiti miksi minulla ei ole isää?” ja äitini vastasi ”Koska olet erilainen. Sinä synnyit neitseellisesti, kuten Jeesus.”, Fifty kertoi lehdelle.

– Olin silloin viisivuotias, eikä minulla ollut mitään syytä kyseenalaistaa sitä, koska äitini kertoi niin, eikä kukaan väittänyt vastaankaan.

Hieman vanhemmalla iällä tuleva 50 Cent on toivottavasti ymmärtänyt äidin sanojen todenperäisyyden. Miehen menestyksekäs ura voi hänen omien sanojensa mukaan olla pian vaakalaudalla, sillä 11. syyskuuta julkaistaan hänen seuraava albuminsa. Fifty totesi äskettäin lopettavansa uransa, ellei levy nouse suoraan albumilistan ykköseksi.