Kohuväite: Britney ajeli hiuksensa huumetestin pelossa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears nousi taannoin otsikoihin lukuisilla sekoiluillaan, joista yksi oli pään ajaminen kaljuksi hetken mielijohteesta helmikuussa Los Angelesissa. Nyt tuolle tempaukselle on esitetty uusi motiivi.

Väitteiden mukaan Britney ajeli hiuksensa, koska hän pelkäsi joutuvansa huumetestiin, jota ex-aviomies Kevin Federline häneltä vaati pariskunnan lasten huoltajuuskiistaan liittyen. The Mirror -lehden saamien tietojen mukaan Britney pelkäsi, että hänen hiuksistaan löydetään näyttöä tähden huumeidenkäytöstä.

– Kevin kertoi Britneylle, että marijuanan polttaminen hänen lähelläänkin voi jättää hiuksiin pysyviä jäämiä, jotka voidaan löytää huumetestillä. Kevin uhkasi käyttää Britneyn hiuksia taistelussa lasten huoltajuudesta, lähde väittää.

Britneyn ja Kevinin huoltajuuskiista jatkuu yhä edelleen, vaikka pariskunnan avioero on ollut voimassa jo pitkään. Lähiaikoina oikeuteen kutsutaan todistamaan avustajia, sukulaisia ja ystäviä.