DMX perui jälleen hämärissä olosuhteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen keikkansa elokuun alussa varsin hämärissä olosuhteissa perunut hiphop-tähti DMX on nyt perunut myös toisen keikkansa, jonka piti korvata ensimmäinen peruuntuminen.

Ensimmäisen peruuntumisen syyksi ilmoitettiin artistin pidätys lentokentällä, mutta väitettä voidaan pitää hyvin epävarmana, sillä amerikkalaismedioissa asiaa ei uutisoitu lainkaan. Viime päivinä Yhdysvalloissa on uutisoitu jopa se, että poliisi pelasti DMX:n kodista toissapäivänä 12 huonosti hoidettua koiraa, mutta väitetystä pidätyksestä ei ole mainintoja.

Tapahtumat viittaavat siihen, että artistin management antaa mahdollisesti valheellista tietoa keikkajärjestäjille. DMX:n managementin taustavoimien sähköposti Suomen keikkajärjestäjille oli seuraavanlainen:

I’m sad to say but DMX has again been refused to leave the country of the USA. This is due to his legal problems at home and it looks like they will not grand him exit for this tour.

A video tape by DMX addressing media, promoters and fans base to contain the following: a) An honest explanation of the current legal situation preventing DMX from travelling. b) An apology to his fans and a promise to celebrate the new album with a new tour in Europe. c) An apology and explanation to the media and organizers.”

Artistin piti siis heittää korvaava keikka 28. elokuuta Helsingin Kulttuuritalolla, mutta sekin esiintyminen peruttiin. Artistia ei siten nähdä Suomessa tänä vuonna lainkaan ainakaan saman keikkajärjestäjän taholta.