Britneyn lapset pahoinpitelivät koiransa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin lemmikkikoira on jouduttu kiidättämään eläinlääkärille sen jälkeen, kun tämän jalan todettiin olevan poikki tavallista rajumman leikin jälkeen.

Britneyn pojat Jayden James ja Sean Preston leikkivät London -nimisen terrierin kanssa, kun koira alkoi yhtäkkiä ulvoa kivusta ja nilkuttaa. Lopulta Britneyn serkku Alli Sims päätti viedä pennun eläinlääkärille tutkimuksiin.

– Kun Britney hankki koiran, hän esitteli sen pojilleen. Sean ajoi pentua takaa sihen saakka, kunnes Britney joutui keskeyttämään leikin. Sen jälkeen koira juoksi sängyn alle, eikä suostunut tulemaan sieltä pois, lähde kertoi National Enquirer -lehdelle.

Lehden mukaan poikien raju leikki kuitenkin jatkui, ja pojilla oli tapana myös heitellä koiranpentua. Nyt London kulkee toinen takajalka kipsissä liian rajun leikin seurauksena. Tapahtuneen seurauksena Britneyn kodissa on jo vieraillut eläinten oikeuksia valvovan järjestön edustajia.