Menestysohjaaja ajoi naisen kuoliaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin tunnetuimpiin ohjaajiin lukeutuva John Singleton on joutunut auto-onnettomuuteen. Tähti itse selviytyi tilanteesta säikähdyksellä, mutta hänen autonsa eteen astellut jalankulkija menetti henkensä.

Tuottajanakin tunnustettu Singleton oli torstai-iltana liikkeellä Lexus-katumaasturillaan, kun 57-vuotias naishenkilö joutui vielä tuntemattomasta syystä hänen autonsa eteen. Ohjaaja pysäytti välittömästi autonsa ja odotti poliisin saapumista paikalle.

Poliisin mukaan John Singleton ei ollut huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena. Hänet kuulusteltiin ja päästettiin vapaaksi, Yahoo News uutisoi.

John Singleton on ollut kaksi kertaa ehdolla Oscar-pystin saajaksi. Hänen elokuviaan ovat esimerkiksi Boyz N The Hood, Shaft, 2 Fast 2 Furious ja Black Snake Moan. Hänen tuorein elokuvansa on nimeltään Illegal Tender.