Scarlett Johansson laulukeikalle Irakiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Scarlett Johansson on jo pidempään alustanut tulevaa laulu-uraansa. Hänen esikoisalbuminsa on määrä päätyä kauppojen hyllyille vielä tämän vuoden aikana.

Levyä markkinoidaksaan Scarlett suuntaa ensimmäiselle ulkomaan laulukeikalleen hieman tavallisuudesta poikkeavaan paikkaan. Hän lentää nimittäin Irakiin viihdyttämään amerikkalaisjoukkoja. Johansson jännittää keikkaa niin paljon, että ei ole edes varma pystyykö laulamaan.

– Voi olla, että nousen vain lavalle, hengailen ja olen seksikäs. On hienoa olla sellaisessa asemassa, että minulla on mahdollisuus vaikuttaa monien muiden elämään, Johansson kertoi The Mirror -lehden mukaan.

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useaan otteeseen valittu Scarlett Johansson on ehtinyt jo nyt heittää muutamia testiluonteisia keikkoja Yhdysvalloissa. Niiden perusteella neitokainen omaa varsin toimivan lauluäänen. Omien kappaleiden sijaan esikoislevy sisältää Tom Waitsin covereita Scarlettin tulkitsemana.