Jenni Vartiainen : Ihmisten edessä

Singlet · Stara.fi

Gimmel-yhtyeen tomut menestyksekkäästi jaloistaan karistanut ja soolouralle siirtynyt Jenni Vartiainen debytoi taannoin hienosti Tunnoton -esikoissinglellään. Stara kuunteli nyt ennakkoon Jennin tulevalta esikoisalbumilta lohkaistavan toisen singlen.

Ihmisten edessä alkaa kauniin melankolisella pianomelodialla, joka osoittautuukin lopulta kappaleen varsinaiseksi koukuksi, sillä melodia tarttuu erittäin hyvin jo ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen. Kappaleen lopussa sama hieno melodia toistetaan vielä ksylofonilla. Tyylikästä. Soundipuolella kokonaisuutta tukee vielä taustamattona kuultava tummanpuhuva viulu.

Vartiaisen käheä laulusoundi ei päässyt vielä esikoissinglellä oikeuksiinsa parhaalla mahdollisella tavalla, mutta tässä kappaleessa on hieman enemmän voimaa, joten nyt Jennin ominaissoundi toimii erittäin hyvin. Kappaleen kertosäe on sekin varsin tarttuva ja kaunis, joten jo pelkästään sillä kappale olisi toimiva.

Kokonaisuutena tässä on selkeästi täyden viiden tähden kappale, joka antaa luvan odottaa samannimiseltä Ihmisten edessä -albumilta todella hienoa materiaalia. Levy julkastaan 12. syyskuuta.

Pisteet 5/5