Joss Stone loukkaantui Afrikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Joss Stone kulkee parhaillaan kainalosauvoilla loukattuaan jalkansa Afrikan matkallaan. Brittitähti oli hyväntekeväisyystapahtuman vieraana Ugandassa, kun poppari nyrjäytti nilkkansa.

Sitkeä Stone ei ole kuitenkaan antanut loukkaantumisen vaikuttaa vauhtiinsa, sillä hän on tehnyt myös viime päivinä normaalin ohjelmansa mukaisia esiintymisiä Los Angelesissa.

Näyttelemisestä viime aikoina innostunut poptähti suunnittelee aloittavansa myös teatteriesiintymisensä aikaisempien suunnitelmien mukaisesti ensi viikolla kainalosauvoistaan huolimatta. Hän on aiemmin debytoinut myös valkokankaalla elokuvassa Eragon. Lisäksi hänet on nähty televisiosarjassa American Dreams.

Yleensä paljasjalkaisena esiintyvä Joss Stone, oikealta nimeltään Joscelyn Eve Stoker, on palkittu kahdella BRIT-pystillä ja yhdellä Grammy-palkinnolla. Hänen levyjään on tähän mennessä myyty maailmanlaajuisesti jo yli kymmenen miljoonaa kappaletta.