Nicole Richie yllättyi lyhyestä vankilavisiitistään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilassa rattijuopumuksen takia viime viikolla 82 minuuttia viettänyt Nicole Richie yllättyi itsekin pikavapautumisestaan. Raskaana oleva julkkisneitokainen odotti olevansa kaltereiden takana jopa neljä päivää.

– Nicole tiesi, että usein tällaisissa tapauksissa tuomittu päästetään pois vankilasta vain muutaman tunnin jälkeen. Richie toivoi saavansa samanlaista kohtelua kuin muutkin, Nicolen asianajaja Shawn Chapman kertoi People -lehdelle.

– Hän oli kuitenkin varautunut kärsimään jopa neljän päivän tuomion, mikäli sheriffi olisi näin päättänyt. Nopea vapautuminen oli hänelle tietenkin mieluisa yllätys.

Viidennellä kuulla raskaana oleva Nicole Richie astui vankilaan torstaina kello 15:15 ja hänet vapautettiin samana päivänä kello 16:37. Kyseessä oli hänen toinen tuomionsa rattijuopumuksesta. Vankilasta päästyään hän on vielä kolme vuotta ehdonalaisessa.

Taannoin Nicolen ystävä Paris Hilton joutui istumaan peräti 23 päivää vankilassa ehdonalaisen rikkomisesta.