Jennifer Aniston pikku bikineissä, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla uuteen komediaelokuvaan kiinnitetty Jennifer Aniston on viime päivinä esitellyt vartaloaan useaan otteeseen bikineissä. Esiteltävää onkin, sillä 38-vuotias Aniston on treenannut itsensä upeaan kuntoon.

Yleensä Aniston piilottelee kurvejaan peittäviin paitoihin ja housuihin, mutta nyt hänet on bongattu Hawajilta harjoittelemassa surffausta tavallista pienemmissä bikineissä. Katso Jennifer Anistonin näyttävät bikiniposeeraukset X17 -verkkosivustolta tästä!

Jenniferillä menee siis mainiosti, mutta hänen seuraava elokuvansa kärsi sunnuntaina aikamoisen kolauksen, kun Anistonin vastanäyttelijä Owen Wilson yritti itsemurhaa ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Wilsonin mukanaolo elokuvassa on luonnollisesti epävarmaa, ja koko elokuvan aikataulua voidaan joutua siirtämään hamaan tulevaisuuteen.