Britney ei ole epäiltynä lasten pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Yhdysvalloissa uutisoitiin, että poptähti Britney Spearsia epäiltäisiin mahdollisesti lastensa pahoinpitelystä, ja että popparin toimia tutkitaan parhaillaan.

Yön aikana on kuitenkin vahvistettu, että Spearsia ei epäillä lapsensa fyysisestä pahoinpitelystä. TMZ.com -julkaisun saamien tietojen mukaan epäilyt koskevat vain lasten huonoa hammashygieniaa, ruokavaliota ja vuorokausirytmiä.

Syytökset ovat mitä ilmeisimmin vain osa Britneyn ja Kevin Federlinen huoltajuuskiistaa, sillä ne saivat alkunsa, kun Federlinen asianajaja Mark Vincent Kaplan teki lasten oloista tutkintapyynnön. Asiaa tutkiva DCFS -organisaatio tuntee perheen jo läpikotaisin useiden aikaisempien tutkimusten takia, joten mitään uutta tutkimuksissa tuskin tulee esiin.

Erään suomalaislehden mukaan Britneyä epäiltäisiin myös lastensa hyväksikäytöstä, mutta se ei pidä paikkaansa. Kyseessä on ollut englanninkielen abuse -sanan väärä tulkinta uutista käännettäessä.