Tiktak vetäytyi keikkatauolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen tyttöyhtye Tiktak on vetäytynyt keikkatauolle. Yhtyeen kesäkiertue päättyi lauantaina Helsingin Virgin Oiliin, ja tänään yhtyeen verkkosivustolle on päivitetty tieto yhtyeen keikkatauosta. Jatkosta luvataan tiedottaa myöhemmin.

Jo aiemmin Tiktak perui kaksi syyskuulle kaavailtua esiintymistä 7. syyskuuta Espoossa ja 14. syyskuuta Lahdessa. Yhtyeen levy-yhtiöstä vahvistettiin kuitenkin tänään Staralle, että bändi nousee lavalle Helsingissä Linnanmäen huvipuiston konsertissa 15. syyskuuta.

Yhtye joutui perumaan yhden keikan myös heinäkuussa, kun rumpali Tuuli mursi nilkkansa Joensuun Ilosaarirockin tiimellyksessä hotellin portaissa ja hän joutui jäämään sairauslomalle. Ilosaaressa Tuulia tuurasi Suburban Tribe-yhtyeen Alec Hirst-Gee, joka tuurasi rumpalia sairausloman ajan myös muilla keikoilla.