BB-Einari aiheutti hämmennystä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -realityohjelman ensimmäinen päivä sujui leppoisissa merkeissä. Ohjelmassa oli esittelyjen ja toisiin kilpailijoihin tutustumisten lisäksi myös makuuhuoneiden valinta, mikä aiheuttikin hieman hämmennystä.

Kilpailijat päättivät, että miehet ja naiset nukkuvat eri makuuhuoneissa. Kilpailun 18-vuotias kuopus Einari suuntasi kuitenkin ensin naisten mukana heidän makuuhuoneeseensa miesten makuuhuoneen sijaan. Valinta aiheutti silminnähden hämmennystä kanssakilpailijoiden keskuudessa.

Ohjelman ensimmäisessä tehtävässä Isoveli määräsi Einarin pitämään tervetuliaispuheen osanottajille. Puheen lisäksi Eikka päätti viihdyttää kansaa myös runoilemalla, ennen kuin ryhmä pääsi ruoka- ja juomavaraston kimppuun.

Maria ehti pian tämän jälkeen vuodattaa tuotantokauden ensimmäiset kyyneleet kaadettuaan vahingossa punaviiniä Tiinan valkoiselle hameelle. Eniten juovuksissa oli vaatemyyjä Sauli, joka sopersi Isoveliltä lupaa päästä hetkeksi ulos tupakalle. Pian ovet aukesivatkin.