American Idol-voittaja säästää itsensä avioliittoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun American Idol -kilpailun viime keväänä voittanut teini-ikäinen laulaja Jordin Sparks on kertonut pitäytyvänsä kokonaan esiaviollisesta seksistä ja säästävänsä itseään avioliittoon.

17-vuotias Jordin Sparks kertoi luvanneensa 13-vuotiaana vanhemmilleen, että hän säilyttää neitsyytensä siihen saakka, kunnes viettää hääyötään. Muistona lupauksesta Jordin pitää kädessään erityistä puhtaussormusta.

Tähti itse on korostanut, että päätös oli hänen oma valintansa, eikä kukaan painostanut häntä siihen. Popparin mukaan on hienoa voida sanoa miehelle, että on odottanut häntä koko ikänsä.

Vielä 2000-luvun alkupuolella hieman vastaavista asioista kertoivat myös Christina Aguilera ja Britney Spears. Britney väitti olevansa neitsyt vielä seurustellessaan poptähti Justin Timberlaken kanssa, mutta seurustelun loputtua Justin paljasti asian todellisen laidan.