BB-Einari rysän päältä kiinni

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman televisiokooste eteni tänään toiseen päivään. Päivä sujui kovin seksuaalisissa merkeissä, kun ryhmä selvitteli toistensa sänkykokemuksia..

talon puhutuin henkilö Einari pyrki illan aikana viihdyttämään tyttöjä runoilullaan ja lauleskelullaan. Einarin poistuttua huoneesta tytöt puivat ääneen hänen seksuaalista suuntautumistaan.

Poikien makuuhuoneeseen lopulta majoittunut Einari jäi lopulta niin sanotusti rysän päältä kiinni, kun puoli kuuden maissa aamulla BB-talon kamerat tallensivat epäilyttävää liikettä peiton alla hänen lantionsa seudulla.

Muutenkin ohjelmassa on otettu selvästi aikaisempaa sallivampi linja alastomuuteen, sillä BB-Kadin suihkuttelua näytettiin televisioruudussa varsin estottomasti. Ensimmäiseen pudotusäänestykseen valittiin tänään Einari ja Maria.