BB-talossa seksipaljastusten ilta

Big Brother · Stara.fi

Tänään nähdään televisioruuduissa kooste Big Brother -kilpailun toisesta kilpailupäivästä. Ensimmäinen ilta sujui tutustumisen merkeissä ja pääosin siveellisesti, mutta toisena iltana ohjelmassa oli jo perinteistä pullonpyöritystä vastaavaa toimintaa.

Kysymykset pyörivät pääosin seksiin tavalla tai toisella liittyvissä aihepiireissä. Henri tiedusteli jopa mahdollisista seksikokemuksista saman sukupuolen kanssa, ohjelman verkkosivustolla kerrotaan. Pelin tiimellyksessä selvisi myös, että Jarkko harrastaisi talon asukeista mieluiten seksiä Satun kanssa, jos olisi pakko.

Ohjelmassa olivat myös ensimmäiset nimeämiset, ja ensimmäisinä häätöäänestykseen valittiin Maria ja Einari. Eilen kuvatussa jaksossa nähdään myös ensimmäinen viikkotehtävä, jossa asukkaiden tulee koota BB-talon pihamaalle kasvihuone. Kilpailijat joutuvat myös kuvaamaan itsestään kalenterin, jossa jokaisen tulee poseerata.