Britney kieltäytyi vuosituhannen suurimmasta hitistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

R&b-tähti Rihannan yhdessä Jay-Z:n kanssa esittämä Umbrella on noussut kirkkaasti koko 2000-luvun suurimmaksi yksittäiseksi hitiksi maailmassa. Nyt on selvinnyt, että kappale oli työstetty alunperin Britney Spearsille.

Kymmenen viikkoa brittilistan ykkösenä ja yhteensä kymmeniä viikkoja muiden maiden ykkösenä komeillut kappale on nyt osoittautumassa Spearsin uran suurimmaksi virheeksi. Tuottaja Tricky Stewart lähetti kappaleen ensin Britneylle, mutta tämä ei koskaan ottanut yhteyttä kappaleen tiimoilta.

Asian paljasti WENN -uutistoimistolle laulaja-tuottaja Taio Cruz.

– Olin työskentelemässä studiossa Trickyn kanssa sinä päivänä kun hän sai valmiiksi Umbrellan. Heti kun kuulin kappaleen, huomasin että se oli jättihitti ja sanoin haluavani sen, mutta minulle kerrottiin kappaleen olevan varattuna Britneylle. Hän odotti, mutta Britney ei koskaan ottanut yhteyttä, Cruz kertoi.

Rihanna on saanut hittilistoille jo muutamia kappaleitaan, mutta vasta Umbrella oli jättimenestys, joka nosti esittäjänsä poptähtien raskaaseen a-sarjaan ja toi Rihannalle tähtitieteelliset tulot.