Anna Abreu katkaisi Arin voittoputken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kakkonen Anna Abreu on noussut esikoislevyllään suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Samalla Anna katkaisi Idols-voittaja Ari Koivusen Fuel For The Fire -levyn 12 viikon putken listaykkösenä.

Koivunen nousi viime viikolla pisimpään listaykkösenä olleeksi kotimaiseksi artistiksi, mutta samaan 12 viikon suoritukseen on kyennyt myös Bon Jovi 90-luvun puolivälissä. Näin ollen todellinen listaennätys 13 viikkoa jäi Arilta vain yhden viikon päähän, kun miehen levy putosi ykkössijalta kertaheitolla neloseksi.

Tällä viikolla Suomen virallisen albumilistan kolmen kärki muodostuu vain uusista levyistä. Koivusen edelle nousivat suoraan Anna Abreun lisäksi vaasalainen Klamydia omaa nimeään kantavalla uutuuslevyllä sekä listan kolmantena nyt komeileva Uniklubin Luotisade. Listan viidentenä on Tea Hiillosteen Tytöt tykkää -esikoisalbumi.

Myös singlelistalla jyräävät uutuudet, kun peräti kuusi ensimmäistä singleä on ensikertalaisia listalla. Ykkösenä on Nightwish -yhtyeen uusi hitti Amaranth, kakkosena Yö-yhtyeen Rakkautta vain? ja kolmosena HIM-yhtyeen The Kiss Of Dawn.