Britney Spearsin paluu on viimeinkin totta, kuuntele biisi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin pitkään odotettu paluusingle on päässyt vihdoin viralliseen ensisoittoonsa. Vuosia odotettu paluu toteutui eilen illalla Gimme More -nimisellä kappaleella, joka soitettiin newyorkilaisella Z-100 radioasemalla.

Kappaleen virallista ensisoittoa aikaistettiin, koska kappale päätyi ennen aikojaan internetjakeluun ainakin kahdelle verkkosivustolle. Gimme More esittelee heti alkuun rajumman Britneyn, sillä kappale alkaa sanoilla ”It’s Britney, bitch!”.

Nate Hillsin tuottama kappale on soundillisesti varsin tylsää electropimputusta, eli isoa hittiä kappaleesta tuskin on tulossa. Radioaalloilla kappale tulee kuitenkin soimaan tiuhaan jo pelkästään siksi, että se on supertähden ensimmäinen uusi kappale vuosikausiin.

Kuuntele uusi kappale tästä! Voit kommentoida kappaletta artikkelin alla olevassa keskustelussa.