David Guetta : Baby When The Light

Singlet · Stara.fi

Housen kärkinimiin lukeutuva pariisilainen ravintoloitsija David Guetta on työstänyt urallaan parikin kansainväliseksi househitiksi noussutta tanssiraitaa. Varsinkin Love Don’t Let Me Go on jo pienimuotoinen klassikko klubikentällä.

Miehen tuorein single Baby When The Light on tyylillisesti samankaltaista vokaalihousea, ja tällä kertaa mikrofonin varressa vierailee Cozi. Kappale on lohkaistu Guettan tulevalta Poplife -albumilta.

Kokonaisuutena Baby When The Light on kuitenkin yllättävän tylsä veto, sillä kappaleen koukuksi tarkoitettu kertosäe alkaa kyllästyttämään jo ensimmäisen kuuntelukerran aikana. Kertsin taustalla rullaa varsin toimiva ja energinen acid-vaikutteinen bassline, joka onkin biisin parasta antia. Se ei kuitenkaan riitä, kun naisvokaalien osuudet aiheuttavat lähinnä haukotuksia.

David Guettan olisi luullut pystyvän hieman parempaan varsinkin singlelohkaisunsa osalta, sillä mikäli tämä on tulevan albumin parhaimmistoa, ei albumi voi olla kovin toimiva kokonaisuus. Baby When The Light toimii klubeissa ehkä muutaman tanssituskerran, mutta sen jälkeen single jää dj:n levypakin takaosaan odottamaan kotiuttamista. Täytekamaa.

Pisteet 2/5