Radiojuontaja Jussi Heikelästä Supon uusi johtaja?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudessa Rusi -tapauksen myötä kovasti ryvettynyt Suojelupoliisi hakee parhaillaan uutta johtajaa äskettäin skandaalinkäryisissä merkeissä eronneen Seppo Nevalan tilalle.

Yksi hakijoista on erityisen mielenkiintoinen myös viihdemaailman kannalta, sillä radion aamujuontajana ja televisiokasvona tunnettu Jussi Heikelä on yksi hakijoista. Nykyisin Radio Rockissa isännöivä Heikelä huomasi ilmoituksen lehdessä ja päätti hakea paikkaa.

– On ylimääräistä aikaa, ja jotain pikku sivuduunia on aina hyvä olla. Mä oon aamut kiinni, niin iltapäivällä on kummasti aikaa, Heikelä kertoi STT:lle.

Kansanedustajat, mediat ja kansalaiset ovat viime aikoina vaatineet muutosta Supon toimintaan ja yltiöpäiseen salailuun. Ainakin ulkoisesti kansainvälisen agentin mittapuun täyttävä Heikelä kertoi olevansa asiasta samaa mieltä.

– Mä haluaisin tietysti uudistaa Supoa, että lopetettaisiin tällainen salamyhkäily ja kerrottaisiin ihmisille oikeasti mistä on kysymys. Julkaistaisiin kaikki, mitä tulisi julkaista ja normaali-ihmisten tietää.

Todellisuudessa Heikelä lienee kuitenkin hakenut paikkaa lähinnä hauskana käytännön pilana. Joitain vuosia sitten nähtiin hieman samanlainen tapaus, kun suomalaisen poikabändin kaksi jäsentä haki Vaasan kaupunginjohtajaksi. Kumpaakaan ei yllättäen valittu virkaan.

Uusimmat