Teinitähti Rihanna poseerasi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Umbrella ja SOS -hiteillään listoja viime aikoina valloittanut 19-vuotias r&b-tähti Rihanna on pitänyt tähän saakka pääasiassa matalaa profiilia julkisuudessa nuoren ikänsä takia.

Samalla tähti on vältellyt päätymistä kuvattavaksi vähissä vaatteissa, mutta nyt linja on muuttunut. Ensi vuoden helmikuussa 20 vuotta täyttävä supertähti on nyt rohkaistunut ja poseeraa seuraavalla Hate That I Love You -nimisellä musiikkivideollaan pelkissä hameessa ja rintaliiveissä.

Amerikkalaisella mittapuulla Rihanna tulee täysi-ikäiseksi vasta puolentoista vuoden kuluttua, mutta se ei tunnu kovaan vauhtiin päässyttä tähteä häiritsevän. Myös seurustelupuolella on alkanut tapahtua.

Rihannan kerrottiin viime viikolla seurustelevan Transformers -elokuvaa tähdittävän näyttelijä Shia LaBeoufin kanssa, mutta Rihanna kiisti huhut tuoreeltaan ja kertoi hädin tuskin edes tuntevansa koko miestä. Silti heidät bongattiin alkuviikosta yhteisellä lounaalla.

Katso kuvia Rihannan musiikkivideosta esimerkiksi tästä, tästä ja tästä.

Uusimmat