Tunteet kuumenevat BB-talossa – pojat mekoissa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailun kolmannen tuotantokauden kilpailijat ovat omaksuneet perinteisen BB-tyylin selvästi aikaisempia vuosikertoja nopeammin. Ohjelman markkinointi tarvitsee juttuaiheita, ja niitä onkin ollut tarjolla aiempia vuosia enemmän.

Vasta muutaman päivän ajan koossa olleessa ryhmässä tunteet ovat jo kuumentuneet useammallakin taholla. Ensimmäinen romanssi on syntymässä Satun ja Timon välille, ja eilen illalla pari suoritti jälleen koskettelurituaaliaan. Pitkien kahdenkeskisten terassikeskustelujen lisäksi Satu ajoi Timon rintakarvat ja kehuskeli samalla pikkutuhmasti omalla karvattomuudellaan.

– Kun vahaa tarpeeksi, ne ei kasva enää ollenkaan. Kysy vaan naisilta, kyllä me tiedetään, Satu kertoi vihjaillen.

Eilen nähtiin myös kuluvan vuoden ensimmäinen BB-suudelma, kun naisia alituiseen hipelöivä Einari päätyi suutelemaan Kadin kanssa pienen pähkinäleikin varjolla. Pienen ensisuudelman jälkeen Einari ja Kadi vaihtoivat hetken kuluttua sylkeä vielä toistamiseen.

Ilta päättyi mekkokesteihin, kun pojat päättivät pukeutua naisten mekkoihin. Aki pukeutui Tiinan mekkoon, Henri ruutuhameeseen ja Einari puolestaan mustaan hameeseen ja pinkkiin toppiin, joka sointui hyvin hänen pinkkien silmälasiensa kanssa. Einari vaikutti olevan naisten vaatteissa kuin kotonaan.

Uusimmat