Britneyn uuden kappaleen seksiviittauksista kohu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneella viikolla internetissä on julkaistu kaksi Britney Spearsin uutta kappaletta. Niistä toinen, Gimme More, soi viikolla myös radiokanavilla Yhdysvalloissa.

Toinen verkkoon vuotaneista kappaleista on nimeltään Cold As Fire, ja kappaleen rohkeat sanoitukset ovat nyt saaneet osakseen ihmetystä väitettyjen seksiviittaustensa takia. Kappaleen sanoituksessa viitataan The Sun -lehden mukaan suuseksiin ja myös kiroillaan voimakkaasti.

– I’m just the girl with the ability to drive a man crazy, Make him *** in my mouth, Make him my new baby, Britney laulaa kappaleessaan lehden artikkelin mukaan. Kappaleen voi kuunnella esimerkiksi tästä.

Kyseessä on siis The Sun -lehden versio kappaleen lyriikasta. Muiden lähteiden mukaan sanoitus on kuitenkin huomattavasti siistimpi.

– I’m just the girl with the ability to drive a man crazy, Make him call me mama, Make him my new baby, Britney laulaa kappaleessaan toisen version mukaan.

Äskettäin julkaistiin myös kolmas kappale, jonka väitetään olevan peräisin Britney Spearsin tulevalta albumilta. Baby Boy -nimisen kappaleen voi kuunnella tästä.

Uusimmat