Maria putosi Big Brotherista ensimmäisenä

Big Brother · Stara.fi

Realityohjelma Big Brother eteni tänään ensimmäiseen pudotukseensa. Häätöäänestykseen valittiin asukkaiden joukosta Einari ja Maria, joista Maria ilmaisi jo pari päivää sitten olevansa masentunut ja haluavansa ulos BB-talosta.

Marian toive toteutui, kun katsojat äänestivät hänet selvällä äänten enemmistöllä ulos talosta ja takaisin siviilielämän pariin, jota Maria kovasti jo kaipasikin. Äänestystuloksen selvittyä Maria oli selvästi helpottunut ja iloinen.

– Tykkään haasteista, mutta tämä meni hieman överiksi. Siellä ei ollut puhelinta, eikä poikaystävää. Se oli vähän liikaa, Maria kertoi poistuttuaan talosta.

Aiemmin Maria on kokeillut onneaan myös Idols -kilpailussa. Hän kertoi kuitenkin, ettei hae osallistumisillaan julkisuutta.

– En ole sellainen. Olen hirveän syvällinen henkilö. Odotan sitä, että sais hirveästi rahaa, että vois tehdä jotain hyvää.

Ensimmäisen viikon aikana BB-talossa on tapahtunut enemmän kuin aikaisempina vuosina vastaavana aikana. Talossa on syntynyt myös ensimmäinen romanssi, kun Timo ja Satu ovat ihastuneet toisiinsa. Tilannetta on kuitenkin sähköistänyt se, että myös Kadi tuntuu olevan kiinnostunut Timosta ja Jarkko puolestaan Satusta.

Uusimmat