Owen Wilson pääsi kotiin tehotarkkailuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime sunnuntaina itsemurhaa yrittänyt näyttelijä Owen Wilson on päässyt kotiin sairaalasta. Kotiutetun tähden kotonakin häntä valvotaan ympäri vuorokauden.

– Owen on psyykkisesti hyvin huonossa kunnossa, mutta kiitollinen että on elossa. Hän tietää, että oli vähällä päättää elämänsä, ja on onnellinen selviydyttyään. Hän on nyt kotonaan, ja ihmiset tarkkailevat häntä koko ajan, lähde kertoi The Daily Mirror -lehdelle.

38-vuotias Owen Wilson joutui sairaalaan yritettyään itsemurhaa 26. elokuuta. Hänen veljensä löysi tajuttoman miehen ja pelasti siten hänen henkensä. Poliisin saaman hälytyssoiton mukaan tapaus oli alusta saakka selvä itsemurhayritys. Wilson oli viiltänyt molemmat ranteensa auki ja ottanut yliannostuksen lääkkeitä.

Uusimmat