Brad Pitt ja Angelina Jolie haluavat viidennen lapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin julkkispari Brad Pitt ja Angelina Jolie suunnittelevat kasvattavansa lapsikatrastaan vielä viidennellä jäsenellä. Brad kertoi asiasta sunnuntaina markkinoidessaan uutta elokuvaansa Venetsiassa.

Pitt näyttelee lainsuojattomasta Jesse Jamesista kertovassa elokuvassa, joka kisaa Venetsiassa parhaillaan parhaan elokuvan Kultainen leijona -pystistä. Tällä hetkellä perheessä on neljä lasta, joista kolme on adoptoitu ja yksi syntynyt pariskunnan yhteisenä lapsena.

Pitt paljasti suunnitelman perheenlisäyksestä Italian television haastattelussa, kun toimittaja tiedusteli pariskunnan suunnitelmia viidennen lapsen suhteen.

– Kyllä me olemme valmiita siihen, Brad totesi lyhyesti.

Hän ei kuitenkaan kertonut onko suunnitelmissa neljäs adoptio vai yrittääkö pariskunta toista biologista lastaan. Sunnuntaina Brad kertoi toimittajille olevansa innoissaan isyydestä, vaikka se aiheuttaakin välillä unettomuutta.

– Se on hauskinta mitä olen koskaan kokenut, mutta myös raskainta. Rakastan sitä ja voin suositella sitä lämpimästi, vaikka se viekin yöunet.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat